Αναζήτηση

 
  Είσοδος Μελών
Αριθμός Μητρώου

Συνθηματικό
 
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής;
  e_Ενημερωτικό Δελτίο

epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
   Ανακοινώσεις Άλλων
Προς ενημέρωση από την ΠΕΚΑΠ

Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων, παρά την απεργία των ΜΜΜ, έγινε σήμερα στο Υπ. Παιδείας η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθηγητών Πληροφορικής που διοργάνωσε η Π.Ε.ΚΑ.Π. Οι συνάδελφοι με την μαζική παρουσία τους διατράνωσαν τη θέλησή τους να αγωνιστούν για τη διατήρηση και την αναβάθμιση του μαθήματος της Πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιδιωκόμενη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της ταυτόχρονης, παρουσία του Πρωθυπουργού, συνεδρίασης του «Συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση». Μετά από σχετικό αίτημα της Π.Ε.ΚΑ.Π. ορίστηκε συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. με την Υφυπουργό κα. Π.Χριστοφιλοπούλου, για την Πέμπτη 17/2/2011.

Για το λόγο αυτό εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π. συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε., συναντήθηκαν με δύο συμβούλους της Υφυπουργού κας. Π. Χριστοφιλοπούλου στους οποίους παρέδωσαν γραπτό υπόμνημα και ανέπτυξαν τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου με σκοπό την Πέμπτη 17/2/2011 να υπάρξουν απαντήσεις και δεσμεύσεις από την κα Υφυπουργό.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παραμείνουν σε εγρήγορση δυναμώνοντας την ενότητα και τη φωνή μας.

 15 Φεβρουαρίου 2011

Το Δ.Σ. της Π.Ε.ΚΑ.Π.

 

Ανακοινώσεις Άλλων
 
Επιλογές

 Εκτύπωση της σελίδας Εκτύπωση της σελίδας

 
Συσχετιζόμενες ενότητες

Ανακοινώσεις Άλλων


© ΕΠΥ - Σπύρου Τρικούπη 20, 10683 Αθήνα
Τηλ: 215 5051398 E-mail: epy (at) epy (dot) gr

Υλοποίηση και φιλοξενία AD HOC Ε.Π.Ε. Στατιστικά WebStats.gr
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. Licence GPL.