Αναζήτηση

 
  Είσοδος Μελών
Αριθμός Μητρώου

Συνθηματικό
 
Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής;
  e_Ενημερωτικό Δελτίο

epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
epy.gr/httpdocs/e_ED/newsletter_11_10.pdf
   Ανακοινώσεις Άλλων
Δημιουργία Μουσείου Πληροφορικής
Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος "Επαναχρησιμοποίηση-Ανακύκλωση Ηλεκτρονικών Συσκευών" οι υπεύθυνοι του έργου, καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αργυρούπολης, Βασίλης Βασιλάκης και Ζαχαρίας Παπαδουλάκης, μαζί με ομάδα μαθητών, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό Μουσείο Πληροφορικής από παλιό υλικό και εξαρτήματα υπολογιστών που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά και από άλλα που ευγενικά μας πρόσφεραν μαθητές, συνάδελφοι, φίλοι και γνωστοί. Η προσπάθεια έχει σαν στόχο την κατάδειξη εναλλακτικών τρόπων διαχείρισης του παλαιού εξοπλισμού, αλλά και την γνωριμία των μαθητών (και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου) με τη μορφή της Τεχνολογίας Πληροφορικής των προηγούμενων χρόνων.

Στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων, και εν' αναμονή της παρουσίασης του προγράμματος, δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook όπου παρουσιάζουμε το Υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, τους Υπολογιστές που συναρμολογήθηκαν και τα Λογισμικά που θα εκτελούνται σε αυτούς.

Ελπίζουμε η προσπάθεια των μαθητών και το τελικό αποτέλεσμα να τύχουν της θετικής ανταπόκρισής σας.

Δείτε: http://1epal-argyroupolis.eu/index.php/to-sxoleio-mas/δραστηριότητες/περιβαλλοντικά-προγράμματα/466-δημιουργία-μουσείου-πληροφορικής
Ανακοινώσεις Άλλων
 
Επιλογές

 Εκτύπωση της σελίδας Εκτύπωση της σελίδας

 
Συσχετιζόμενες ενότητες

Ανακοινώσεις Άλλων


© ΕΠΥ - Σπύρου Τρικούπη 20, 10683 Αθήνα
Τηλ: 215 5051398 E-mail: epy (at) epy (dot) gr

Υλοποίηση και φιλοξενία AD HOC Ε.Π.Ε. Στατιστικά WebStats.gr
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. Licence GPL.