Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης

Ιαν 25 2020
administrator

«Πληροφορική, STEM και Ρομποτική στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Έναρξη μαθημάτων: Παρασκευή 28/2/2020


Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής & η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ) οργανώνουν πρόγραμμα μικτής (με συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως) εκπαίδευσης διάρκειας 300 ωρών και επτά μηνών με τίτλο: «Πληροφορική, STEM και Ρομποτική στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση».

Μοριοδότηση
Το πρόγραμμα παρέχει δύο (2) μόρια για διορισμούς, προσλήψεις εκπαιδευτικών και δέκα (10) μόρια για προσλήψεις ΤΕ και ΔΕ με βάση την απόφαση 48190/E1 (ΦΕΚ 1088, 2 Απριλίου 2019).Κόστος συμμετοχής
Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 500 Ευρώ. Για ανέργους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπαλλήλους του ΠΑ.Δ.Α. καθώς και πολύτεκνους, το κόστος συμμετοχής είναι 400 Ευρώ.

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει σε δύο ισόποσες δόσεις. Οι εκπαιδευόμενοι που θα καταβάλουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό πριν την  έναρξη των μαθημάτων, θα λαμβάνουν έκπτωση 10% (450 Ευρώ). Η έκπτωση αυτή δεν ισχύει για ανέργους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υπαλλήλους του ΠαΔΑ και πολύτεκνους.

 


Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί μέχρι 26/2/2020.